lauantai 5. lokakuuta 2013

Fitfarm hyökkää bloggaajia vastaan

Jutta toi asian julkisuuteen, joten nyt on ihan pakko vastata tähän. Ensinnäkin, kukaan ei ole hyökännyt kenenkään kimppuun. Mm. minä, AnnaJennyM ja moni  muukin biksutyttö esitimme blogeissamme kritiikkiä valmennuksesta, mistä ei ilmeisesti sitten tykätty. Tuossa iltalehden jutussahan väitetään, että meidän ryhmässä on tarkotuksella levitelty treenivideoita ja ohjeita. Hommahan meni mun tietääkseni niin, että joku erehty laittamaan jonkun treenivideon meidän omaan, suljettuun facebook-ryhmään. Siinä luulossa, että tämä on sallittua, koska faceryhmässä on vain valmennuksesta maksaneita asiakkaita. FAIL! Faceryhmäänkään niitä videoita ei saa laittaa. Ei, vaikka me kaikki ollaan siitä maksettu. Ne videot kun näkee foorumilta, joka oli meillä se ensisijainen paikka. Faceryhmä oli vain kannustusta varten, ja siinä se hyvin toimikin.

Siitä huolimatta tuo iltalehden juttu on todella törkeetä tekstiä. Yksittäistapausten takia leimataan koko ryhmä.  Ja että oikein hyökätään. Ihan oikeesti? "Muutama" asiakas on tyytymätön. Miksiköhän? No, ensinnäkin, kun esitimme suljetussa ryhmässä kritiikkiä, niin meidät leimattiin paskanjauhajiksi. Esitettiin lisää kritiikkiä ja entistä vihasemmin siihen vastattiin. Nyt tästä faceryhmään videoiden postailusta tehtiin se juttu, millä voidaan lähteä koko ryhmää syyttelemään. Yks tai kaks ihmistä toimii väärin, niin koko ryhmä saa paskaa niskaansa. Kiitos tästä.

Homma on paisunu sellasiin mittasuhteisiin, mitä se ei todellakaan ansaitsis. Olis ollu oikeesti paljon parempi, että juttu ois hoidettu suljetulla foorumilla ja henkilökohtasesti otettu yhteyttä väärin toimineisiin ihmisiin. Ymmärrän, että yrittäjän on puolustettava omaisuuttaan. Tietenkin. Mutta Iltalehden sivuilla ja haukkuen koko porukka? Itse ainakaan en usko tehneeni mitään väärää esittäessäni julkista kritiikkiä. Julkista toimijaa kohtaan pitää saada esittää kaikenlaista palautetta, hyvää ja huonoa. Myös niin, että se tulee useemman ihmisen tietoisuuteen. Ilman että isoveli valvoo.

Kiitti ja kuitti!

P.S. Mun kuntoiluprojekti ei ole kiinni yhdestä firmasta. Voin jatkaa sitä muuallakin...

2 kommenttia:

  1. No olipa aika ympäripyöree toi Iltalehden artikkeli. Yritetty tehdä tikusta asiaa, mielestäni...

    VastaaPoista