tiistai 1. lokakuuta 2013

Loppusora lähestyy

En nyt oo kauheesti ehtiny kirjottaa tänne kun on ollu opiskelukiireitä. Valmistuminen on ihan lähellä joten hommaa riittää! Laitetaanpa nyt kuitenki parit kuvat kehiin. Vatsalihasten esillesaaminen on ollu tän projektin tärkein tavote.Viikon 3 ja viikon 7 lopulla otetut kuvat tässä:

3 viikkoa
7 viikkoa




















Nyt siis 8 viikkoa takana. Viikonloppuna käytiin miehen kanssa kahdestaan ihastelemassa Tukholmaa. Tuli siinä samalla muutama keikka katottua:

 


Kuva-arvoitus kuuluukin: kenen takia me tuolle reissulle lähdettiin? Kaks muuta tuli ihan bonuksena. (Koop oli kyl ylättävän hyvä.)

4 kommenttia:

  1. Miksi projektin tärkein juttu oli saaha vatsalihakset esille? Nehän tullee kilpailijoillakin lähinnä sillon kun on kisadieetti päällänsä ja rasva lähtee. Siis kyllähän vatsassasi näkkyy lihas, mutta se ei välttämättä justiin tarkota sitä että siellä olis vatsalihakset tikissään vaan että rasvaa ei oo päällä samalla tavalla ku aiemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Hups, vahingossa poistin kommenttini. Joo, siis tiedän sen ettei sen lihaksen näkyminen kerro kaikkea. Se vaan on mulla tällanen ulkonäkökysymys, sen verran turhamaisuutta löytyy, ja halua näyttää että pystyn kurinalaiseen treeniin ja syömiseen. No, treenihän ei nyt tällä selällä onnistu,. vaan toteutuu omalla salilla mulle henkkoht tehdyllä ohjelmalla, mikä tietysti onkin parempi kun "monisteohjelma".

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista