lauantai 31. elokuuta 2013

Lauantai-iltapäivän höpinää

Neljä viikkoo kohta paukutettu Bikini Chllengen parissa. Nyt tuntuu, ettei oo ees mitään sanottavaa. Tää viikko on menny sairastaessa joten treenirintamalla aika hiljasta. Tänään vasta pääsin ekan kerran tällä viikolla jotan tekemään. Kävin aamulenkillä pyöräillen. Olihan se sellasta maisema-ajelua, mut hyvää teki päästä ulos täältä neljän seinän sisältä! Ens viikko on tarkotus ottaa vähän kevyemmin, kun tää on ollu aika tiukkaa treeniä tähän mennessä. Siis ois ollu, jos oisin pystyny normaalisti treenaamaan. No, joka tapauksessa en ala sairastamisen jälkeen revittää täysillä... Ens viikolla on luvassa myös herkku/tankkauspäivä, ja siihenhän ohjeen mukaan kuuluu mm. jäätelöö ja karkkia. Ai hitsi, mitenhän mä tuollasta pystyn noudattamaan ;)

Oikeestaan mun ei pitäis nyt istua tässä kirjottamassa tätä. Mun pitäis kirjottaa opinnäytetyötä. Mulla on vaan pää ihan tyhjä ja saan aikaseks lauseen sinne ja toisen tänne aina välillä. En kyllä uskalla omaa tekstiäni ees vilkasta, varmaan hirveen sekavaa löpinää, ei päätä ei häntää... 

Jospa nyt päätän höpötykseni tähän. Lupaan että viikon päästä laitan kehityskuvat eli alku- ja puolenvälin kuvat esille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti